Palvelut

Pääset toimintaan mukaan ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

AIKUISET  

EASY VOIMA + HIIT

Helppo crosstraining tunti, jossa on ensin lihasvoimaa kehittävä osio ja lopuksi sykettä nostava treeni. Treeni on suunnattu aloitteleville harrastajille. Tunnilla käydään läpi yleisimpien liikkeiden perustekniikat.

VOIMA + HIIT

Haastavampi crosstraining tunti, jossa on ensin lihasvoimaa kehittävä osio ja lopuksi sykettä nostava treeni. Treeni on suunnattu kokeneemmille harrastajille. Easy-tunneilla käyneet ohjataan tähän ryhmään, kun perustekniikat ovat hallussa. 

CIRCUIT

Monipuolista kiertoharjoittelua kehonpainolla ja erilaisilla välineillä. Sopii sekä aloittelijoille että pidempään treenanneille.

TEAM CIRCUIT

Monipuolista kiertoharjoittelua kehonpainolla ja erilaisilla välineillä parin kanssa tai kolmen hengen ryhmissä. Sopii sekä aloittelijoille että pidempään treenanneille.

TABATA

Lyhytkestoinen sykettä nostava treeni, joka tehdään kehonpainolla tai välineellä. Sopii sekä aloittelijoille että pidempään treenanneille.

TEKNIIKKAPAJA

Harjoitellaan erilaisia taito-ominaisuuksia sekä painonnoston perustekniikoita. Sopii sekä aloittelijoille että pidempään treenanneille.

PILATES

Kehonhuoltomenetelmä, jonka tarkoituksena on lisätä kehon voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Menetelmä perustuu kehon keskustan hallintaan ja vahvistaa syvien tukilihasten voimaa. Pilates harjoittelu sopii kaikille aloittelevasta liikkujasta urheilijaan.

OMATOIMISET TREENAAJAT

Tiloissa saa vapaasti treenata ohjattujen tuntien ulkopuolella.  Ohjattujen tuntien aikana omatoimitreeniin ilmoittaudutaan varausjärjestelmän kautta. 


JUNNUT

JUNNUT

Tunnit sopivat 6-17-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa ilman kilpailuvaatimuksia tai haluavat monipuolista harjoittelua lajiharrastuksensa tueksi.

Toiminnallinen harjoittelu kehittää kaikkia fyysisiä osa-alueita, joita lapsi ja nuori tarvitsee motoristen taitojen kehittymiseksi. Fyysisten ominaisuuksien lisäksi harjoittelu on hauskaa yhdessä tekemistä ja kaikki saavat kokea onnistumisen iloa.

CIRCUIT 

Sopii 6-16 -vuotiaille aloittelijoille sekä pidempään harrastaneille. Circuit on monipuolista kiertoharjoittelua kehonpainolla ja erilaisilla välineillä.  Harjoitukset 1 x viikossa. Ryhmäjaot tehdään iän perusteella. 

TAITO + HIIT  JA CIRCUIT 

Suunnattu +11-vuotiaille tai lajia aikaisemmin harrastaneille. Harjoitukset 2 x viikossa.

Viikon ensimmäinen tunti on taito + hiit treeni, joka koostuu alkulämmittelystä, uuden taidon opettelusta sekä lyhytkestoisesta sykettä nostavasta treenistä.

Viikon toinen tunti on circuit-treeni eli monipuolista kiertoharjoittelua kehonpainolla ja erilaisilla välineillä. 

JOUKKUEVALMENNUKSET

Sopii joukkueille, jotka haluavat monipuolista ja hauskaa treeniä lajiharjoittelun tueksi. Tuntien sisältö räätälöidään yhdessä joukkueiden toiveita kuunnellen. Max. 10-12 hlöä/joukkue.


SENIORIT

SENIORIT

Tunnit sopivat kaikille eläkeläisille iästä tai toimintakyvystä riippumatta. Taustalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta liikunnasta. Fysioterapeutin ohjauksessa on turvallista harjoitella erilaisista iän tuomista toimintakyvyn muutoksista huolimatta. 

VOIMA

Lihasvoimaharjoittelua kehonpainolla ja välineillä turvallisesti sekä suositusten mukaisesti.

CIRCUIT

Monipuolista kiertoharjoittelua kehonpainolla ja erilaisilla välineillä.

PK-TREENI

Peruskestävyystreeniä, jossa pidetään sykealue matalana koko harjoituksen ajan. Harjoitukset tehdään säästä riippuen sisällä tai ulkona.


MUUT PALVELUT

TYKY-TOIMINTA

Järjestämme tyky-toimintaa, joka räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan.

SALIVUOKRA

Tilojamme on mahdollista vuokrata myös omaan käyttöön. SOITA MEILLE

040 7046 526

KIRJOITA MEILLE

ansku.latvala@gmail.com