OHJAAJAT

Ansku Latvala

Yrittäjä/ohjaaja

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, toiminnallisen harjoittelun ohjaaja ja tuleva PhysioTrainer. Liikkuminen on aina ollut itselle tärkeä osa elämää, mutta olen ymmärtänyt sen merkityksen jaksamisen ja hyvinvoinnin kannalta vasta viime vuosina. Aloitin Crossfit (toiminnallinen harjoittelu) harrastuksen kuusi vuotta sitten ja se oli yksi parhaista päätöksistä elämässäni. Harrastuksen ansiosta saan nyt tehdä työtä, mikä on omaa sydäntä lähellä - valmentaa muita ja hyödyntää samalla omaa ammattitaitoani ohjauksessa. Haluan auttaa asiakkaita löytämään samanlaisen ilon ja positiivisen hyödyn liikunnasta, mitä olen itse löytänyt ja kannustaa kaikenikäisiä - ja kuntoisia huolehtimaan omasta hyvinvoinnista läpi elämän. 

Marko Palomäki

Ohjaaja

Olen harrastanut pesäpalloa pienestä pitäen ja lopetettuani lajin, tilalle tuli crossfit vuonna 2014. Treenaaminen oli katkolla vuonna 2015, kun työtapaturmassa ranteestani katkesi useampi jänne ja medianushermo. Tapaturman jälkeen alkoi pitkä kuntouttaminen. Oli vaakalaudalla, kuinka paljon ranne tulisi lopulta kestämään. Asetin itselleni tavoitteita, kuten punnerrus ja leuanveto sekä myöhemmin haastavampia liikkeitä kuten tempaus ja käsilläkävely. Hyödynsin crossfittia kuntouttamisessa ja lopulta käsi kesti treeniä niin hyvin, että olen päässyt myös kilpailemaan. Kilpailullisten tavoitteiden lisäksi haluan kannustaa muita treenaamaan turvallisesti ja kestävästi kohti omia tavoitteita. 

Minna Lahdensuo

Pilatesohjaaja

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja sekä FISAF Personal Trainer. Olen ohjannut pilatesta kymmenen vuotta. Kehon liikuttelu monipuolisesti, tehokkaasti ja myös lempeämmin kehoa huoltaen on lähellä sydäntäni. Toivon, että jokainen löytäisi itselleen innostavan tavan liikkua ja siten myös huoltaa kehoa ja mieltä.

Jenna Himanka

Ohjaaja

Olen toisen vuoden fysioterapeuttiopiskelija. Liikunta on ollut minulle aina kaikessa monipuolisuudessaan iso ja tärkeä osa elämää. Olen harrastanut mm. hiihtoa, jalkapalloa, suunnistusta ja ratsastusta, joista suunnistusta eniten kilpailumielessä. Valmistuttuani lukiosta 2016 kävin liikunnanohjauksen peruskurssin Kuortaneen urheiluopistolla. Crossfitin löysin kesällä 2017, ja siihen hurahdin heti täysin. Ohjaajan hommat aloitin heti seuraavana vuonna ja suoritin Crossfit -level 1 -koulutuksen. Olen toiminut ohjaajana myös junnujen Crossfit-tunneilla. Seinäjoelle muutettuani Crossfitin (toiminnallisen harjoittelun) ohjaaminen ja harrastaminen jäi tauolle, mutta aina vaan sitä löytää itsensä uudelleen salilta, ja hyvä niin. Tahtoisin ohjaamisellani tuoda ihmisille positiivista fiilistä, onnistumisen tunteita ja liikunnan riemua.